fbpx

Utställare 2023 och utställarkarta

Anstalten Sörbyn

Anstalten Sörbyn tillverkar och säljer grillplatser, bänkar och färdiga grillplatsmoduler som du kan köpa på mässan. Besök deras monter för att se deras kvalitetsprodukter.

Balfors Event

Balfors Event serverar varm mat och dryck på mattorget. Passa på att njuta av god mat och trevligt sällskap under mässan!

Balfors Fiske

Balfors Fiske erbjuder ett brett sortiment av fiskeutrustning för både flug- och spinnfiske, inklusive drag, linor och andra tillbehör för havs- och sjöfiske. Besök deras monter för att se deras produkter och få tips på utrustning för din nästa fisketur.

Bastuprodukter i Bygdsiljum

Bastuprodukter i Bygdsiljum erbjuder bastutunnor och bastuflottar av hög kvalitet. All tillverkning och försäljning sker från deras bas i Bygdsiljum, där de har lång erfarenhet av att bygga bastulösningar för alla behov.

Bilinvest Umeå

Besök Bilinvest Umeås monter på mässan för att se deras imponerande utbud av fordon. Prova på deras LV elmopeder och se deras Segway-fyrhjulingar i rörelse. Ta chansen att utforska deras spännande produkter och hitta ditt nästa äventyr!

BK Hengeren

BK Hengeren erbjuder ett brett utbud av släpvagnar i olika storlekar och varianter. Besök deras monter för att hitta rätt släpvagn för dina behov.

Centerpartiet Nordmaling

Centerpartiet Nordmaling är på plats för att diskutera partipolitiska frågor och ta del av besökarnas synpunkter. Besök deras monter för en öppen dialog och engagerande samtal

Chillimedia

Chillimedia är ett mediaföretag baserat i Umeå som erbjuder en mängd olika marknadsföringstjänster. De specialiserar sig på allt från hemsidor och Google Ads till film- och fotoproduktion

Dianova Lapstone

Upptäck Dianova Lapstone, tillverkaren av högkvalitativa diamantbrynen som har varit en branschledare i över 30 år. Deras produkter är kända för sin hållbarhet och utmärkta kvalitet, vilket gör dem till ett självklart val för alla som vill ha ett perfekt bryne.

Dragna Drag

Dragna Drag är betesbyggaren för alla jiggfiskeentusiaster. Med bas i Umeå tillverkar Mattias, Tor och Hannes produkterna med stort engagemang. Ta del av deras expertis och lära dig mer om jiggfiske och deras produkter på mässan.

Fjällis Fritid

Fjällis Fritid tillverkar och säljer färdiga grillplatsmoduler. Med bas i Täfteå skapar de allting själva, vilket garanterar hög kvalitet och unika produkter för utomhusälskare

Flugbindare - Daniel Jonsson

Daniel Jonsson är en expert på flugbindning och är skicklig på att skapa flugor för många olika fiskarter och fiskemetoder. Besök hans monter för att se hans imponerande arbete.

Flugbindare - Mikael Lindström

Mikael Lindström binder flugor för olika typer av fiske. Han har lång erfarenhet och hjälper gärna till att hitta rätt fluga för ditt fiskeäventyr

Flugbindare - Oliver Björklund

Har en passion för flugbindning och binder olika flugor främst för lax- och havsöringsfiske. Besök hans monter på mässan för att se hans kreationer och hitta inspiration för ditt nästa fiskeäventyr.

Flugbindare - Peter Rewa

Peter Rewa är en erfaren flugbindare som binder olika flugor, främst för lax- och havsöringsfiske. Utforska hans utbud av handgjorda flugor på mässan och hitta en som passar just dig.

Flugbindare - Jani Kiviniemi

Jani Kiviniemi är en erfaren flugbindare och betesbyggare som specialiserat sig på att tillverka trä-wobblers. Besök hans monter på mässan för att upptäcka hans unika sortiment av handgjorda beten.

Flugbindare - Pär Fredriksson

Pär Fredriksson är en skicklig flugbindare och spöbyggare med specialisering på Splitcane. Besök hans monter på mässan för att se hans imponerande hantverk.

Fot och Fysio i Nordmaling

Fot och Fysio i Nordmaling är en ortopedisk klinik som specialiserar sig på fötterna. Besök deras monter på mässan för att upptäcka deras ortopediska fotbäddar och inlägg.

Ingemar Fällman

Ingemar Fällman har över 25 års erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsknivar.

Jonair Affärsflyg

Njut av Nordmalings fantastiska natur från ovan med spännande helikopterturer från Jonair Affärsflyg. Besök deras monter på mässan för att boka din egen tur och upplev en unik och spektakulär utsikt över området.

Kikmete

Upptäck Kikmetes handgjorda sortiment av wobblers och mormyskor för sommar- och vinterfiske. Perfekt för alla fiskeentusiaster som vill ha det lilla extra. Besök Kikmete på mässan för att se deras sortiment.

Lisette Lindblom

Upptäck Lisette Lindbloms unika ullprodukter på mässan, inklusive hennes specialitet – ulltofflor. Som en expert på hemslöjd och plädar kan Lisette erbjuda produkter som ger en extra touch till ditt hem och garderob. Besök hennes monter för att hitta dina favoritprodukter.

Ljadas Mat och Äventyr

Ljadas Mat och Äventyr är en vildmarkskock och guide som brinner för äventyr och upplevelser. Besök deras monter på fiske- och fritidsmässan för att upptäcka deras unika matlagning och äventyrskoncept.

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling AB är specialiserade på att förmedla skogs- och lantbruksfastigheter och är idag den största aktören på marknaden i Sverige.

Lögdeälvens fiskevårdsområde

Lögdeälvens fiskevårdsområde ansvarar för fiskevården i delar av Lögdeälven och erbjuder möjligheten att köpa fiskekort.

Magic Peppe

Magic Peppe erbjuder en magisk tivolivärld med olika aktiviteter för barn i alla åldrar. Besök Magic Peppe på fiske- och fritidsmässan och upplev en dag med magiska upplevelser för hela familjen.

Matti Rapila Andersson

Matti Rapila Andersson är en erkänd fotograf inom frilufts- och äventyrsvärlden. Han kommer att visa upp sina fantastiska natur- och fiskefotografier på mässan.

Maj-Lis Palmebjörk (Toveull)

Maj-Lis Palmebjörk, även känd som Toveull, erbjuder ett utbud av handgjorda plädar, sockor och andra kreativa produkter. Besök hennes monter på mässan för att se hennes unika och vackra handarbeten.

Mapec

Mapec är en sport- och fritidsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kläder och utrustning för utomhusaktiviteter. Besök deras monter på mässan för att hitta allt du behöver för din nästa fritidsupplevelse.

Medborgarskolan Region Nord

Medborgarskolan Region Nord erbjuder kurser i timring, vattenskoterförarbevis och andra spännande ämnen. Besök deras monter på mässan för att lära dig mer om deras utbud av kurser och hur du kan anmäla dig till dem.

Nordic Value

Nordic Value erbjuder ett brett utbud av produkter för företagstryck, inklusive kläder, väskor och andra accessoarer. Besök deras monter på mässan för att se deras sortiment och diskutera hur de kan hjälpa ditt företag att få en starkare varumärkesnärvaro.

Nordmalingsskor

Nordmalingsskor är en återförsäljare av högkvalitativa skor från flera olika varumärken. Utforska deras sortiment som inkluderar populära varumärken som Graninge, Merrell, Icebug och Viking. Besök deras monter på mässan för att hitta dina nya favoritskor.

Norrskens Delikatesser

Norrskens Delikatesser specialiserar sig på att tillverka rökta salamikorvar i olika smaker, såsom ost, vitlök, grönpeppar, italia, örtmix, peppar, chili och jalapeño. Kom och prova deras produkter på mässan och upplev en smakupplevelse utöver det vanliga.

Northbike Umeå

Besök Northbike Umeås monter på mässan och upptäck deras breda sortiment av fritidsfordon. Med specialisering på Can-Am ATV, Sea-Doo Vattenskotrar, släpvagnar från North Grade/4p, snöskoter och motorcykel, är Northbike Umeå en av de största fritidsfordonshandlarna i Norden.

Nya Makeriet

Besök Nya Makeriets monter på mässan för högkvalitativa läder- och naturprodukter med fiske- och vildmarksmotiv. Företaget erbjuder omfattande reparationer av läderprodukter och är dedikerat till att skapa hållbara och långlivade produkter.

Nöjesleverantörerna Sverige

Nöjesleverantörerna Sverige är baserade i Bjurholm och specialiserar sig på att anordna företagsevenemang och aktiviteter som passar för kick-offs, svensexor, möhippor och andra tillfällen. Med allt från paintball till mekanisk tjur, fly board, bastubad och mer kan du vara säker på en minnesvärd upplevelse.

OAN AB

OAN AB erbjuder varm mat tillsammans med ett urval av drycker på mattorget. Njut av deras smakrika mat medan du tar en paus från mässaktivitetera.

Olst AB - Aluminiumbåtar

Olst AB är specialiserade på import och försäljning av högkvalitativa aluminiumbåtar. Upplev företagets breda sortiment av båtar och hitta den perfekta modellen för dig.

OK-BETEN

OK-BETEN är kort och gott en kärlekshistoria mellan Friskytts Beten och KH-Lures som efter år av arbete vid sidan av varandra förenades genom kreativitet, intresse och ett överflöd av passion för fisket. Dom tillverkar det mesta inom betesbygg och fisketillbehör. Är det något som saknas? Fråga så kanske det kan tillverkas!

Peters Munkar

Peters Munkar säljer färska, goda munkar i en mängd olika smaker. Upplev känslan av nybakade munkar och utforska deras sortiment för att hitta din favoritsmak.

Pike Fishing Dorotea

Pike Fishing Dorotea erbjuder fiskepaket året runt, där du kan hyra guide, båtar och självhushållsboende för att njuta av den perfekta fiskeupplevelsen.

Pike Queen Fishing Experience

Besök Pike Queens monter för att möta en erfaren Fiskeguide som även håller föreläsningen ”Sportfiskande Tjejer”. Här kan du även höra mer om hennes planerade fiskeskola för barn. Missa inte chansen att inspireras av hennes passion för fiske och lära dig mer från en expert!

Remjohan

Remjohan är expert på godisremmar och erbjuder ett brett sortiment av olika smaker. Besök deras monter för att uppleva en smakupplevelse utöver det vanliga.

Salmo Lappland

Salmo Lappland erbjuder spännande gäddfiskeupplevelser med flera olika paketalternativ som inkluderar guide, båtuthyrning och boende. Upptäck möjligheterna att fånga den perfekta gäddan i vackra omgivningar.

Sandströms i Nordmaling

Sandströms i Nordmaling erbjuder ett brett sortiment av fritidsprodukter, inklusive Stand Up Paddle-boards (SUP). Utforska deras utbud och hitta allt du behöver för en perfekt utomhusupplevelse.

Sotarns Badtunnor AB

Sotarns Badtunnor erbjuder högkvalitativa vedeldade badtunnor för en avkopplande och unik upplevelse. Upptäck företagets sortiment av badtunnor och hitta den perfekta modellen för dig och dina behov.

Tasty Kök & Catering

Tasty Kök & Catering har ett stort urval av olika smaker och tillbehör som passar alla smaker när det gäller hamburgare. Utforska deras meny för att hitta din personliga favorit och njut av en fantastisk matupplevelse.

Team Outdoor

Team Outdoor är ett äventyrsföretag som specialiserar sig på utomhusaktiviteter. Under mässan kommer de att visa upp taktält och andra utrustningar för att hjälpa dig förbereda för din nästa äventyrsresa.

The Big 5

The Big 5 är ledande inom sportfiske och driver några av Sveriges största och mest populära fisketävlingar. Besök deras monter på mässan och träffa deras representant Daniel, som gärna berättar mer om tävlingarna och ger dig tips och inspiration inför ditt sportfiske

The Flyg Bag System

Världspremiär för ”The FlyBag System” – ett nytt och unikt system där du bär dina flugor och mindre tillbehör på bröstet. Besök montern för att se denna unika produkt och dess smarta design.

Wesander Marketing

Wesander Marketing har en meny med olika hamburgare, tillsammans med ett urval av drycker och tillbehör. Hitta din favoritkombination och njut av en god matupplevelse.

Westbergs Bil

Westbergs Bil som är återförsäljare av bland annat Suzuki kommer visa upp urval av deras modellprogram på mässan. Besök deras monter för att uppleva högsta kvalitet och få information om deras bilar.

Where The wild river runs

Kvarnforsen Lodge/Where The Wild River Runs erbjuder fiske- och naturupplevelser samt logi i Hyngesböle utanför Nordmaling.

Åsele Vilt och Rökeri

Åsele Vilt och Rökeri säljer högkvalitativa rökta viltprodukter, såsom korvar och köttstycken. Varje produkt tillagas noggrant för att säkerställa högsta kvalitet och en fantastisk smakupplevelse. Utforska deras sortiment och upptäck vad som gör deras produkter så unika.

Utställarkarta