fbpx

Utställare

Anstalten Sörbyn

Anstalten Sörbyn tillverkar och säljer grillplatser, bänkar och färdiga grillplatsmoduler som du kan köpa på mässan. Besök deras monter för att se deras kvalitetsprodukter.

Balfors Event

Balfors Event serverar varm mat och dryck på mattorget. Passa på att njuta av god mat och trevligt sällskap under mässan!

Balfors Fiske

Balfors Fiske erbjuder ett brett sortiment av fiskeutrustning för både flug- och spinnfiske, inklusive drag, linor och andra tillbehör för havs- och sjöfiske. Besök deras monter för att se deras produkter och få tips på utrustning för din nästa fisketur.

Bastuprodukter i Bygdsiljum

Bastuprodukter i Bygdsiljum erbjuder bastutunnor och bastuflottar av hög kvalitet. All tillverkning och försäljning sker från deras bas i Bygdsiljum, där de har lång erfarenhet av att bygga bastulösningar för alla behov.

Bilinvest Umeå

Besök Bilinvest Umeås monter på mässan för att se deras imponerande utbud av fordon. Prova på deras LV elmopeder och se deras Segway-fyrhjulingar i rörelse. Ta chansen att utforska deras spännande produkter och hitta ditt nästa äventyr!

BK Hengeren

BK Hengeren erbjuder ett brett utbud av släpvagnar i olika storlekar och varianter. Besök deras monter för att hitta rätt släpvagn för dina behov.

Centerpartiet Nordmaling

Centerpartiet Nordmaling är på plats för att diskutera partipolitiska frågor och ta del av besökarnas synpunkter. Besök deras monter för en öppen dialog och engagerande samtal

Chillimedia

Chillimedia är ett mediaföretag baserat i Umeå som erbjuder en mängd olika marknadsföringstjänster. De specialiserar sig på allt från hemsidor och Google Ads till film- och fotoproduktion

Dianova Lapstone

Upptäck Dianova Lapstone, tillverkaren av högkvalitativa diamantbrynen som har varit en branschledare i över 30 år. Deras produkter är kända för sin hållbarhet och utmärkta kvalitet, vilket gör dem till ett självklart val för alla som vill ha ett perfekt bryne.

Dragna Drag

Dragna Drag är betesbyggaren för alla jiggfiskeentusiaster. Med bas i Umeå tillverkar Mattias, Tor och Hannes produkterna med stort engagemang. Ta del av deras expertis och lära dig mer om jiggfiske och deras produkter på mässan.