Play Video

Några av våra tjänster

Analys & strategi

När det kommer till hur din marknadsföring ska se ut, erbjuder vi dig hjälp på vägen. Vi analyserar din befintliga marknadsföring och utgår från den. Tillsammans skapar vi sedan en gedigen kommunikationsplan med mål och en strategi för att nå dit.

Sociala medier

En typisk användare av sociala medier tillbringar över två timmar per dag på olika sociala plattformar. Sociala medier är ett kraftfullt verktyg för marknadsföring och kommunikation, både via närvaro i flöde och via annonsering. 

Podcast

Annonsering i podcast är ett kreativt och populärt sätt att nå ut till många i en specifik målgrupp. Vi tillhandahåller både lokala podcasts och företagspodcasts. En stor fördel är den personliga kopplingen som görs till ditt företag, när det benämns på ett ledigt sätt med hjälp av professionella programledare.

Webbutveckling

Din hemsida är ofta något av det första en potentiell kund ser. Därför är det viktigt att de kommer till en inbjudande och funktionell sida som är lätt att navigera. Väljer du oss som leverantör av din nya hemsida så kommer du att få allt detta plus en sida som är SEO-optimerad så att kunderna ska hitta just din sida.

Innehållsproduktion

Vår innehållsproduktion består till stor del av film, fotografi och kommunikation via sociala medier och hemsidor. Ett relevant och värdefullt innehåll sticker ut och lockar lättare till sig rätt målgrupp. Vi producerar med glädje både företagsfilm, reklamfilm, dokumenterande film och drönarfilm för att skapa intresse för just ditt företag.

Grafisk form

Det första intrycket är viktigt, även för ett varumärke. Därför kan ett företags grafiska språk och visuella uttryck vara avgörande för kundens interaktion med er. Vi hjälper er visualisera ert företag genom att ta fram en helt ny grafisk profil eller uppdatera er befintliga. Vi bistår också med grafiskt tilltalande flyers, broschyrer, visitkort etc.

Umeåguiden

Umeåguiden är ett av Umeås starkaste varumärken. Med en ny fräsch layout är ”Guiden” populärare än någonsin och med en överlägsen upplaga (upp till 70 000 exemplar) i Västerbotten är den en utmärkt annonsplats för den som vill synas brett. Guiden går ut 6 gånger per år och med en viss justering i utgivningsområden.

Umeliving

Umeliving är ett Instagram-konto som är lokalt känt. På detta konto får nya personer visa upp sina hem varje vecka. Kontot har nästan 10 000 prenumeranter och här passar det sig utmärkt att annonsera ut inredning eller hantverkartjänster.  Kontot har upp emot 100 000 exponeringar varje vecka!

Samarbeten & projekt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

    Formuläret är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

    Kontakta oss!

    Vill ni ta nästa steg med er verksamhet? Vi hjälper er att lyckas! Skicka in ett meddelande i formuläret eller varför inte slå oss en pling så hjälper vi dig.

    Tel: 090 – 349 30 40

    Mail: info@chillimedia.se

    Matäventyr med Alfred och Rut

    Produktion av filmserie i 9 delar. Här får vi följa med Alfred som både är progrmledare och producent på ett matäventyr. Filmserien är ämnad för att öka besöksnäringen samt lyfta vackra platser runt om Umeå.

    Digitala tjänster Norrlandsoperan

    En komplett mediastrategi för Norrlandsoperans digitala salong NO-Play. Löpande arbete med koordinering och planering. Fortsatt arbete med sociala medier-närvaro som följd av ett gott samarbete.

    Fahlén of Sweden

    Produktion av en hemsida tillsammans med SEO optimering. Här har mycket fokus lagts på det estetiska och funktionalitet. Gediget jobb med UX och UI för att öka konverteringar och få så nöjda kunder som möjligt.

    Caparol sociala medier, annonsering & stopmotion-produktion

    Ett helhetspaket med sociala medier-produktion i form av stopmotion. Framgångsrik sociala medier-annonsering via vårt populära inredningskonto Umeliving.

    Lycksele djurpark annonsering & webb

    Vi bistod med ett helhetsgrepp dvs hemsida, sociala medier-annonsering, annonsering i tidningar, tryckt material i form av affischer, film, bildbank etc. Kampanjen blev minst sagt lyckad med över en miljon exponeringar över tre månader samt fysiskt besöksrekord.

    Filmproduktion

    På uppdrag av Region Västerbotten har vi skapat ett flertal filmer med fokus på allt från sjukvården till industrin. Nedan kan ni kika på ett avsnitt ur serien “Smart industri i Västerbotten” Där stod vi både för animeringar och filminspelning samt redigering.

    Umeå 400

    2022 fyller Umeå 400 år och Chillimedia är med i skapandet av filmatiserade framtidshälsningar från Umeåborna. Filmerna är mellan 1-3 minuter långa och olika människor med anknytning till Umeå spelas in i form av en kortare intervju. Där de fick berätta om sitt Umeå, minnen, historier och framtidsförhoppningar. Samtliga filmer publiceras på umea400.se

    Annonsering och sociala medier-produktion

    För Tegsnäshus har vi en helhetslösning där vi dels hjälper till med att producera innehåll till företagets sociala medier men även annonsera ut varumärket mot överenskommen målgrupp.

    Tegsnäshus

    Komplett marknadsföring & varumärkesstrategi

    Chillimedia har hjälpt Motorcentralen med deras kommunikation, varumärke, marknadsföring och grafiska profil. En kommunikationsplan, brandbook och en varumärkesstrategi har tagits fram för att stärka Motorcentralens interna och externa kommunikation. Chillimedia har även skött marknadsföringen av Motorcentralen som varumärke samt delar av motorcentralens varumärken.

    Annonsering och sociala medier-produktion

    För Carstedts har vi en helhetslösning där vi dels hjälper till med att producera innehåll för företagets sociala medier, men vi annonserar även ut deras varumärke mot överenskommen målgrupp.

    Carstedts sociala medier